|
|
Akinek kell használható counter strike
| |
| Swedish | Dátum: Csütörtök, 2011.04.14, 23:41 | Üzenet # 1 |
|
Kis paraszt
Csoport: Letiltottak
Üzenetek: 21
Állapot: Offline
| Counter-Strike 1.6 v40 NON-Steam [Full] [Magyar] Ez a legújabb kiadása a Counter-Strike 1.6 -nak. Ezzel felcsatlakozhatsz bármelyik netes tört szerverre. Ez a verzió magyarosítva van, magyar a menü, és szinkronizált a játék. + kivan egészítve sok új pályával az alap pályákon kívül, hogy ne kelljen letölteni ha felcsatlakozol egy szerverre. Ez a verzió még ki van egészítve botokkal is, ha éppen azokkal szeretnél játszani, csak az új játék gombra kell kattintani, és beállítani mennyi bot legyen játékban. Telepítés: 1. Tömörítsd ki a Counter-Strike 1.6 nevű zipfájlt. 2. Nyisd meg a CS1.6 mappát 3. Kattints a "Play Counter-Strike 1.6" nevű ikonra és már játszhatsz is. A Counter-Strike egy taktikai, belső nézetű lövöldözős játék, melyben a fő hangsúly a csapatjátékon van! Az első bétaverzió 1999. június 6-án látta meg a napvilágot a Half-Life modifikációjaként. Az 1.0-ás verzió után a Counter-Strike mint önálló játék is megjelent, ezt a boltban kapható független verzióját nevezzük retailnek. Emellett továbbra is elérhető Half-Life mod formájában. Code http://www.fileserve.com/file/xSmBT4j
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Kedd, 2011.04.19, 16:48 | Üzenet # 2 |
 Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
| Én kipróbáltam és tetszik. Mondjuk furák a magyar hangok, főleg a körvégi bemondások zavarnak, de ami zavart visszacseréltem eredetire vagy letöröltem. Két fontos észrevételem van. 1. Nem indult a játék, amíg nem frissítettem a launcher.exe -t. 2. Nem jegyzi meg a bevitt szervereket!!! És ez az igazi gáz! Nincs tipped erre? Én megpróbáltam kivenni az írásvédett pipát úgy ahogy van az egész hóbelevancról főmappástól, de nem marad meg. Arra gyanakszom, hogy írásvédett v.mi fájl, amiben ezeket a szervereket tárolná és ezért nem maradnak meg. Mondjuk kicsit röhelyes, hogy eredetileg a Joke Almighty szerverre volt beállítva egy connect a főmenüből... Na itt használhatok mondjuk két szabad helyet, ahova szervert irhatok(, pl. egyik lenne a MiU), de ha nem működik a szerverek listája, az azért mégiscsak gáz...
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
|
| |
|
|
| Miu | Dátum: Szerda, 2011.04.20, 19:50 | Üzenet # 3 |
 Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
| Ha ez ugyanaz ami nálam is van.. mert az se jegyzi meg a servereket.. de nálam a bindeket is felejti.. :S:S:S... Ez most nem lehúzás csak mondom. Vissza a régit:) vagy steamet :P
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Szombat, 2011.04.30, 21:31 | Üzenet # 4 |
 Admin
| Én minden bindemet a .cfg fájlomba írtam és azt futtattam, így megmaradtak. A szerverekre viszont nem találtam megolsdást. Pedig a fájlt is megtaláltam, ahova a CS menti őket. \platform\config\ServerBrowser.vdf ha érdekel valakit... Én a DigitalZone v.28-as nagyon jó release-jéhez adhatok egy linket: http://www.megaupload.com/?d=S3YXS48U Külön jó benne, hogy lehet magas minőségű modellekkel telepíteni vagy alappal. Erről az orosz oldalról tört Steammel (!!!) update-eltem a legutolsó hivatalos CS verzióra! http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=56305 Jelenleg mindhárom CS párhuzamosan megvan a gépemen és ugyanúgy működik... A megszállottaknak pedig van itt egy rakat cfg meg GUI meg egyéb vacak: http://www.csgoodies.com/downloads/
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Péntek, 2011.05.06, 14:54 | Üzenet # 5 |
 Admin
| Megkerestem a DigitalZone eredeti V40 release-jét. Ha érdekel v.kit, itt van: http://forum.digitalpowered.net/index.php?showtopic=29467 Ez csak a fórum oldal, ahoz, hogy lásd a letöltő linkeket, azt hiszem regizned kell, de torrenttel is lehozhatod innen: http://h33t.com/details....9197603 Ottani tagok feltöltötték ilyen Megaupload fájlmegosztókra is, ha nagyon kell és regizni sem akarsz, kérésre kikereshetem, de most nem ezért írok. Sokkal érdekesebb, hogy a V40 megjelenése után (2k9 június) több mint egy évvel gyártottak hozzá egy Favorites Fix-et! Aki regizik a digitalpowered-re, a post alján megtalálja, aki meg nem, annak feltettem a Datára: http://data.hu/get/3798329/dz_cs_v40_favorites_fix.zip Szóval, aki a Swed CS-jét használná, ami egyébként a legújabb tört kiadás (és még magyar is), annak nagyon jól jön ez a kis csomag, mert ez oldja meg, hogy a kedvenc szerverek megmaradjanak a Favorites listában. Én a DigitalZone eredeti V40-esén teszteltem és jó. Szerintem a Swed által ajánlott, magyarosított V40-esen is ugyanolyan jól fog működni. Három fájlt tartalmaz a csomag, ezeket mind a Counter Strike játék telepítési mappájába (egy mappával a cstrike felett) kell másolni, átírva azt, ami már ott van.
|
| |
|
|
| Poker_Face | Dátum: Szombat, 2011.09.10, 18:23 | Üzenet # 6 |
 Nagy paraszt
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 7
| A config mire jo jobb leszek töle vagy mi?
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 13:27 | Üzenet # 7 |
 Admin
| Melyik konfigra gondolsz most? Lényegében scripteket is lehet konfigba tenni, akár rate hack-et is. Egyesek szerint attól például nehezebben kilőhetővé válnál. Nyilván csalás, tehát ettől te magad még nem leszel jobb. Másfelől konfigba lehet tenni a rádió hangok bindjeit. Nem mindet, mert az igen sok, de azokat, amiket hasznosnak érzel, már ha egyáltalán használnál élő helyzetben ilyeneket. Nekem ritkán nyílik alkalmam, mert a MiU lényegében egy pub szerver, ahol a csapattársak alkalmiak és leszarják mit is közlök velük rádión. Nagy ritkán akad egy-egy, akivel rádión összedolgozhatunk, ilyenkor jól jönnek ezek a bindek és ezek is a konfigom részei. Ettől én még nem lettem jobb, de adott esetben sokat segített a játékban. Lennének még a vásárló bindek. Nem lényegesek, de hasznos, hogy nem vásárló menüből kell fegyót/gránátot vegyek. Ezen felül lenne még a war3 néhány bindje. Ettől sem leszek jobb, de volt már amikor kör közben vettem cuccot a shopmenüből és akkor jól jött a bind. Nekem külön ott vannak még az admin bindek, kiírások. Ilyeneket nem is csak a konfig fájlomban használok hanem a commandmenüben is, ezt is a konfigom részének tekintem. És ha tetszik konfigolható még a játék főmenüje is! A MiUra pl. onnan lépek be, nem a szerverek listájából.
Lényegében tehát inkább egy rakat mellék cuccosról beszélünk, melyek nem igazán hatnak direkt módon a stattodra, mégis van hasznuk. Ami már nyilvánvaló előny lenne a játékban és konfig fájlban megoldható az rendszerint hack és tilos. Ilyen a már említett rate hack is, de a no recoil script is. Kevésbé nyilvánvaló, de valójában a bunny hop script is tilos, bár egyes szervereken nem tiltják. Ilyen eset a fake reload is, meg más hasonló scriptek. Talán csak arról nem olvastam sehol, hogy a crouch-jumpot tiltanák. Én mindenesetre még ezt sem használom, nem zavar, ha billből kell guggolnom ugrás közben - megcsinálom, észre sem veszem, de kezdőknek talán hasznos lehet...
Ilyen jellegű válaszra számítottál vagy valami másra?
Az üzenetet módosította: Riox - Vasárnap, 2011.09.11, 14:15 |
| |
|
|
| Horrible | Dátum: Péntek, 2011.10.14, 07:40 | Üzenet # 8 |
|
Nagy paraszt
Üzenetek: 7
| Sziasztok! Akkor már én is kirakom amivel játszok! Neve: Counter-Strike 1.6 V42 ZCP - 1.2 letöltés: http://data.hu/get/4316387/nCoregame_ripCounter-Strike_1.6_V42_ZCP_-_1.2.torrent (Ez nem a játék csak egy torrent file) • Nincs benne semmi módosítva, alapjáték. • A játék legutóbbi változata: V42 build 4554. • Protocol v48. • REVOLUTiON Emulator 9.81. • Alap CS modellek. • Reklámok eltávolítva. • HLDS és HLTV a mappában, ha tört szervert szeretnénk indítani akár neten, akár LAN-on. • Csak tört szervereket hoz le és bármelyikre csatlakozhatunk. (feltöltő leírása) Konyhanyelven: Felcsatlakozik az újabb tört szerverekre (újabb = nem 5 éves), nincs a játék piszkálva benne. Az ember STEAM ID-nak tűnő ID-t kap, nem STEAM_ID_LAN -al kerül fel a szerverre. Ezt a Revo-nak köszönhetjük. (ezt is a feltöltő írta) Nem kell se telepíteni se kicsomagolni csak letölteni megkeresni hova mentette és mehet is a játék. Ha belépsz a játékba és favoritba akarsz valamit rakni nem fogja betenni egyből elsőnek újra kell indítani a játékot és akkor bent lessz. Akkor sincs semmi a favoritba hogyha váltogatunk az internet favorit stb... között ekkor is egy újraindítás segít. Szerintem megéri az asztalra csinálni egy parancsikont de ti tudjátok mert mivel nem telepítős ezért magától nem is fog rakni! Na ennyi lenne Sziasztok! Jó játékot!
|
| |
|
|
| wolfii | Dátum: Csütörtök, 2011.11.10, 19:47 | Üzenet # 9 |
 Ló
Üzenetek: 48
| Counter Strike 1.6 LH 2010. ez a legujabb cs 1.6 uj grafitik vannak benne uj menü uj ikon stb... Letöltés: http://www.szusi.atw.hu/cs.exe
|
| |
|
|
|  |