IP: Szerver elérése: 94.199.178.241:27045
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Programok
SwedishDátum: Péntek, 2011.04.15, 12:43 | Üzenet # 1
Kis paraszt
Csoport: Letiltottak
Üzenetek: 21
Kitüntetések: 0
Hírnév: -2
Állapot: Offline
STEAM

A Steam egy olyan tartalomszolgáltató rendszer, amelyben a regisztrált tagok játékokat vásárolhatnak, amelyekkel letöltés után azonnal játszhatnak. Azonban dobozos, kézzel fogahtó példányt nem kapnak a szoftverből. A Steam boltban a játékok vásárlása mellett lehetőségünk van képek, demók, videók letöltésére is. Valamint, ha regisztrálunk, akkor a következő dolgokat is megtehetjük a Steam segítségével:

•Azonnal hozzáférhetünk a kedvenc játékainkhoz
Az egész Steam adatbázis és az eljövendő megjelenések az ujjaid előtt hevernek. Miután megvásároltál egy játékot, töltsd le azonnal és máris játszhatsz vele.

•Csatlakozz a Steam közösséghez
Most itt a lehetőség, hogy egyszerűen találj magadnak játszótársat, találkozz barátaiddal, csatlakozz csoportokhoz és csatlakozz vagy legyél házigazdája egy csevegésnek, egy mérkőzésnek vagy egy bajnokságnak. Ami a legjobb: mindezt teljesen ingyen.

•Beszélgess barátaiddal, amikor játszol
A Steam Barátok szolgáltatásának segítségével beszélgethetsz barátaiddal, miközben játszol. Láthatod mivel játszanak éppen és egyszerűen csatlakozhatsz ahhoz a szerverhez amin játszanak.

•Könnyen találhatsz magadnak többjátékos szervert
A Steam rendelkezik egy belső szerver böngészővel, amely megkönnyíti a dolgodat, amikor a több ezer játékszerver közül szeretnél választani.

•Automatikus frissítések
Nem kell tovább ismeretlen weboldalakon a frissítéseket vadászni a kedvenc játékunkhoz. A Steam segítségével azonnal a gépünkre érkezik a legújabb frissítés.

•Játssz a játékaiddal bármely PC-n
Ha már egyszer van egy Steam fiókod, akkor bármely számítógépről elérheted a játékaidat. A játékok a fiókodhoz tartoznak, nem a számítógépedhez.

•Használd ki a Stemes különleges ajánlatokat
Az elővásárlási akcióktól kezdve, az ingyenes hétvégekig. A Steam azt nyújtja, amit a játékosok szeretnének.

A Steam közösséget bárki ingyenes használhatja, ha előtte ingyenesen beregisztrált a Steam hálózatába. A Steam közösséggel számos előnyei mellett itt álljon néhány fontosabb.
•Elkészítheted saját profil oldaladat
•Elkészítheted saját csoportjaidat, valamint csatlakozhatsz másokéhoz
•Könnyen megtekintheted, mely barátaid elérhetőek, illetve melyek játszanak
•Feljegyezheted a mérkőzéseket és eseményeket
•Megtekintheted, kivel játszottál mostanában
•Játék statisztikák nyomon követése
•Csoportos csevegés
•Élőhangos csevegés akár játék közben is

STEAM LETÖLTÉSE

Code
http://letoltes.pcguru.hu/egyeb/SteamInstall.rar

SwedishDátum: Péntek, 2011.04.15, 12:44 | Üzenet # 2
Kis paraszt
HLSW

A jelenlegi egyik legjobb szerverfigyelő program. Amiben a legjobb, a szerverek távoli menedzselésének lehetősége, rcon elérést biztosít a szerverekhez, anélkül, hogy be kellene lépni rá. Adminoknak szinte kötelező. Ismeri a magyar nyelvet is.

Code
http://nihil.hu/request.php?125

SwedishDátum: Péntek, 2011.04.15, 12:44 | Üzenet # 3
Kis paraszt
Ventrilo 3.0.5

Az ingyenes Ventrilo az online csaták közbeni kommunikációt teszi lehetővé társaiddal.

A legdurvább online csatában is segít a Ventrilo, hogy a társaiddal kommunikálhass. Egy adott szerveren fut a program, nem P2P, hogy ne zavarhassák a kapcsolatot. Sajnos nem VoiP kompatibilis és headset is szükséges a használatához.

Code
http://www.ventrilo.com/download.php

MiuDátum: Hétfő, 2011.04.18, 15:06 | Üzenet # 4
Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Hírnév: 19
A TS az jobb mint a ventrilo xD....tehát ha már letöltések, akkor persze a teamspeak.com meg a teamviewer.com is alaphonlap. nemde? wink

wolfiiDátum: Szombat, 2011.10.29, 16:33 | Üzenet # 5
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 48
Kitüntetések: 3
Hírnév: 3
Nem tudom kihasznál fraps-ot de akinek attól laggol a cs 1.6-ja menet közzbe akkor annak ajánlom a HyCam-ot meg a GameCam-ot
Hycam letöltés: http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1069&k=41
Gamecam letöltés: http://download.chip.eu/hu/Game-Cam_575953.html

Az üzenetet módosította: wolfii - Szombat, 2011.10.29, 16:33

RioxDátum: Szerda, 2011.11.02, 17:54 | Üzenet # 6
Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Ezek ügyes dolgoknak tűnnek, de szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy akinek nehezíti a játékát a fraps az egy egészen egyszerű megoldással is élhet, amit mellesleg a játék közben is sokszor próbáltunk megértetni veled, de hiába.
Egyszerűen ne akkor fraps-olj, amikor játszol! Ezt senki sem így csinálja. Amikor játszol vedd fel egy demo fájlba record paranccsal - ettől nem laggol. Amikor befejezted lejátszod a demot és azt veszed fel frapsszal.

A demókról s a recordról bővebben itt írtam.

Ettől függetlenül a két ajánlott eszköz lehet jó, ki kéne próbálni... Köszönöm, hogy megosztottad velünk!

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

Az üzenetet módosította: Riox - Csütörtök, 2011.11.03, 12:51

wolfiiDátum: Szerda, 2011.11.23, 20:43 | Üzenet # 7
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 48
Kitüntetések: 3
Hírnév: 3
Azzal nekem csak az a bajom hogy fogalmam sincs hogy hova menti már töbször probáltam és miután le stopoltam minden mapát átkutatam de sehol se volt.

Hozzáadva (2011.11.23, 20:43)
---------------------------------------------
[Na már összejött és megtaláltam hova menti. már csak az a gond hogy nem tudom hogy kell beállitani a hypercamba a képminőséget..

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2026