IP: Szerver elérése: 94.199.178.241:27045
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
KISmag
MiuDátum: Szombat, 2011.09.03, 03:04 | Üzenet # 1
Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Kitüntetések: 0
Hírnév: 19
Állapot: Offline
A kis-magosok fóruma! visszaélések problémák, jellemzések, dicséretek helye!!

RioxDátum: Péntek, 2012.01.06, 17:35 | Üzenet # 2
Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
(Vajon honnan lehet hivatalosan megtudni melyik admin melyik szekcióba tartozik? Én csak ftp-ről tudom...)

Bandussh admint kérnénk meg tisztelettel, hogy ne váltsa megfelelő (min. 3 választási lehetőség) szavaztatás nélkül a pályát. Semmi esetre sem sima pályaváltással! Ez megtalálható abban a SZABÁLYZAT-ban, amit maga a szerver TULAJDONOSA írt! Remélem ez csak számít valamit!

Az nem mentség, hogy más admin is váltogatta a mapokat kedvére. Ez igaz, de attól nem lesz jobb, hogy te is ráteszel egy lapáttal!

Arról a másik adminról... csak az jut eszembe, hogy más szerveren (pl. *******) feketén-fehéren a szabályzatba van foglalva, hogy admin nem léphet fel álnéven! Vajon ez nekik miért hasznos? Vajon nálunk nem szükséges egy ilyen szabály? Néha olyan adminokat találok a szerveren, hogy csak kapkodom a fejem! Kétszer is kell ellenőriznem, hogy valóban a MiUn kötöttem-e ki, mert nem ismerek rá!

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

MiuDátum: Szombat, 2012.01.07, 20:21 | Üzenet # 3
Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Kitüntetések: 0
Hírnév: 19
kedves Riox én örülök az álneves adminoknak, mert ha van csiter az nem menekül el. és ki lehet rakni. mert akkor nem köszönnek rá a játékosok h de jó h jössz ezt meg ezt rakd ki. olyasmi jelleg mint hogy nincs /admin meg admin jelenlét.

RioxDátum: Vasárnap, 2012.01.08, 16:45 | Üzenet # 4
Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Khm... ezt én sem így gomboltam. Ha nézni kívánok v.kit azesetben nyilván célravezetőbb az álnév. Éppen ma történt meg velem is, hogy álnéven léptem fel, de kifejezetten azért, mert csíterre hívtak!

Viszont más megítélés alá venném azt, amikor csak játszani lép fel v.ki és... pályákat váltogatni szavazás nélkül pusztán a saját kedvére, le***va mindenki mást.

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2026