|
"a szerver sorsa"
|
|
| Miu | Dátum: Kedd, 2012.04.10, 10:03 | Üzenet # 1 |
 Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Állapot: Offline
| Kedves Játékosok!
Én nemigen játszom mostanában. És nekem nem annyira éri meg kifizetni havonta. Másnak teljesen nem akarom átadni, tehát vagy megszüntetem bizonytalan időre, vagy beszálltok anyagilag. 12 slot = 1400,- 14 slot= 1800,- 500at állok én mindkét verzióban. De amíg nem kezdek dolgozni és nem kapok normális fizetést addig nem tudom tovább finanszírozni. Most végzek és elég nagy szakmai vizsgaidőszak következik az életemben, amit szeretnék túlélni. Most május 10ig be van fizetve a szerver. Döntsetek. ~miu~
|
| |
|
|
| [V][I][G]xD | Dátum: Szombat, 2012.04.14, 21:27 | Üzenet # 2 |
![[V][I][G]xD](http://4031915453.uid.me/avatar.jpg) Kis paraszt
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
| havi 500 al segitek,ha cserebe kaphatok admint !!?
a tobbit pm ben
Az üzenetet módosította: [V][I][G]xD - Szombat, 2012.04.14, 21:27 |
| |
|
|
| Riox | Dátum: Péntek, 2012.05.11, 20:00 | Üzenet # 3 |
 Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
| Ha ezt a szervert hibernálják és te tudsz egy jó War3FT modos szervert, ahova meghívnád a többi itteni játékos is, itt hírdetheted. A szabály/kérés/elvárás/becsület követelménye csak az, hogy ha saját szervert nyitnál NE koppintsd ezt a nevet!
(Különben is annyi gerincesség kell, ha saját szervert tartasz, hogy merd a saját elképzelésed szerint formálni és eszerint saját nevet kell adnod neki. Nem bújhatsz meg egy befuttatott szerver neve mögé! Ezzel egyrész feladnád a saját és a szervered egyéniségét másrészt egyenesen egy hazugsággal, csalással indulna a szervered, márpedig ez rossz ómen - nem fog javadra válni, elhiheted! )
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
|
| |
|
|
| RAPDG | Dátum: Szombat, 2012.05.12, 13:04 | Üzenet # 4 |
|
Nagy paraszt
Üzenetek: 5
| én és a NICE osok vennének admint hogy megmentsük a szervert a teljes anyagi hátteret állnánk így és megmaradna a szerver
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Szombat, 2012.05.12, 13:52 | Üzenet # 5 |
 Admin
| Simán hallgathatnék mert ehez semmi közöm, de vázolnám a helyzetet, ahogyan én látom.
Ez a lehetőség, t.i. hogy a játékosok közössége állja a szerver anyagi hátterét már rég fel volt dobva itt a fórumon és még lett is volna jelentkező... A kommunikációs nehézségek jelzik a szándék komolyságát és... Konkrétan: amikor Miu TS szervert és időpontot adott senki sem jelentkezett! Mondjuk nem merném tűzbe tenni a kezem, mert még én sem voltam ott hogy lássam...
Magamból kiindulva el tudom képzelni Miu álláspontját. Nem bánná ha menne a szerver, de hogy még ő álljon más segge után az már megint csak olyan energia ráfordítás, amit éppen el akar kerülni a szerver megszüntetésével. Felőle megvolt a lépés. Hiába. Most utólag... hát egyszerüen csak már utólag van. Ez a vonat elment. A lehetőség megvolt, de elszállt. Most már világosan kimondta, hogy hibernálja a szervert. Ha mégis leáll veletek egyeztetni még ezután is, akkor hajrá!
Szerk. Annyit tennék hozzá, hogy a szerver megszűnésével még nem szűnik meg a szolgáltató is! Ha van anyagi potenciálotok állni egy szervert, mi akadálya? Gyorsan bérelni egyet, felkapni rá a War3FT-t, a hookot, esetleg még az ejtőernyőt, az amx_supert és még pár pluggocskát (sorolhatom ha szükséges) s ha ezek megvannak... pár mapocskát, ezeket is sorolhatom, adhatom, de még a fórumon is megtalálható a Miun futó mapok listája, kikereshetőek is... Most már fb-s csoport is van, a szerver népszerűsítése megoldható. Szóval...
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
Az üzenetet módosította: Riox - Szombat, 2012.05.12, 14:04 |
| |
|
|
| RAPDG | Dátum: Szombat, 2012.05.12, 15:53 | Üzenet # 6 |
|
Nagy paraszt
| oks ez is megoldható de ha beleegyezik hogy ki fizessük attól még az ővé lessz a szerver mi csak egy kis adminok lennénk meg azért van ez inkább hogy megmaradjon Hozzáadva (2012.05.12, 15:53) --------------------------------------------- Riox abban állapodtam meg a NICE osokkal hogy akkor ha nem tudjuk ezt megmenteni veszünk egy szervert és azt is ugyan ilyenre kéne megcsinálni ,de én nem tudom rendesen be konfigolni erre majd kéne valaki
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Szombat, 2012.05.12, 19:55 | Üzenet # 7 |
 Admin
| Sok sikert kívánok nektek! Amint írtam, néhány pluginnal, mappal tudok segíteni. Néhány beállítás... Lényegében ezek adják a szerver arculatát, a többiről, mint metamod, dproto a szolgáltató gondoskodik.
Ja és egy saját szervernek meglenne az az előnye, hogy nem futna rajta több mod... Vagy gg-t is akartok, mint itt? Ilyet sosem csináltam.
|
| |
|
|
| RAPDG | Dátum: Szombat, 2012.05.12, 21:31 | Üzenet # 8 |
|
Nagy paraszt
| gg nem akaruk uncsi és nincs semmi értelme
|