IP: Szerver elérése: 94.199.178.241:27045
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Ipi apacs.
petiiDátum: Hétfő, 2011.05.09, 19:30 | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 8
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Csak annyi gondom van vele hogy, szó nélkül bannol akárkit ha nem tetszik neki amit csinál az illető.. pl: átáll egyik csapatból a másikba.. engem megint kibannolt meg még rajtam kívűl 3-4 embert.. még az előzött se tudom miért kaptam a mostanit viszont tudom.. azért kaptam, mert megkérdeztem hogy miért bannolta ki haveromat és az értelmetlen indok miatt amiért bannolta(ami az volt hogy átáll velem egy másik csapatba mert azt akartuk hogy ne 8v2 legyen hanem 5v5, de arról már nem tehetünk hogy jöttek utánunk még 2-en 3-an) és mert "szembemertem" szállni vele... ja és mert a végén megkérdezte akarok -e utána menni vagy nem? én meg ezt írtam rá: mert igazam van?.. nyugodtan.. bebizonyitod vele hogy mire vagy kepes.. Ja és még mindig nem értem miért játszik állandóan 90-100-as pingel.. ami eltudja rontani elégé más szórakozását..

ipiapacsDátum: Szerda, 2011.05.11, 16:05 | Üzenet # 2
Admin
Üzenetek: 5
Halód engem az idegesít kurvára h a végén 1 w 7 be voltunk a másik bant aim_ak_kolt mapon azért kaptad mert kiugrik a gyerek azt HS de nem 1x mardzso is kiakart rakni csak ö nem rak ki ( én rakok ki helyette embereket!! ) pl rob kiraktam 1 órára és meg köszönte de engem már k***** degesit az h ide irkálnak azért mert kaptatok 1 óra bant basszus nem csak én vagyok admin ( van Riox KaKiKapitány [Fay]madzso és még a töbiek) szal nemcsak engem kel piszkálni nem csk én banolgatok

petiiDátum: Szerda, 2011.05.11, 18:35 | Üzenet # 3
Admin
Üzenetek: 8
már bocs, de nem azért álltunk át az egyik csapatból a másikba hogy kibasszunk veled.., hanem azért mert amelyikbe voltunk abba átállt mindig pluszba 2-3 ember.., amúgy meg nem tudom milyen kiugrik a gyerek és fejbe lövöm dologról beszélsz.. http://htwclan.hu/autorecorded_demo.dem nézd meg ha akarod.. , ja és engem kimondottan csak te banolsz, senki más nem, pontosan ezért milyen alapon basztassam a többi admint?

ipiapacsDátum: Csütörtök, 2011.05.12, 14:19 | Üzenet # 4
Admin
Figyelj hagyuk a veszekedést ne szoljunk 1máshoz azt nem lesz semi bajod se neked senekem

MiuDátum: Csütörtök, 2011.05.12, 17:25 | Üzenet # 5
Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Hírnév: 19
Szerintem meg inkább ipi beszéljétek meg.. nem jó szőnyeg alá söpörni a dolgokat. És láttam ezt azt ami nem tetszett:

ipiapacs 1-2-3 meg vagy HUN smile <STEAM_ID_LAN> banned rob->No fear-> <STEAM_0:0:> || Reason: "kuss"
ipiapacs 1-2-3 meg vagy HUN smile <STEAM_ID_LAN> banned rob->No fear-> <STEAM_0:0:> || Reason: "csicska "
ipiapacs 1-2-3 meg vagy HUN smile <STEAM_ID_LAN> banned [FAG_TAG] petii <STEAM_0:1> || Reason: "offold vagy o''ro''klesz!!!" || Ban Length: 1 day
ipiapacs 1-2-3 meg vagy HUN smile <STEAM_ID_LAN> banned rob->No fear-> <STEAM_0:0> || Reason: "c'elza's segito'' off !" || Ban Length: 1 hour
ipiapacs 1-2-3 meg vagy HUN smile <STEAM_ID_LAN> banned .:(kikicsi):. Th3 PrO <81.182.235.138> || Reason: "nyugivan" || Ban Length: 10 minutes
ipiapacs 1-2-3 meg vagy HUN smile <STEAM_ID_LAN> banned [FAG_TAG] petii <STEAM_0:1> || Reason: "ke'rted" || Ban Length: 30 minutes
ipiapacs 1-2-3 meg vagy HUN smile <STEAM_ID_LAN> banned Egy low szedett le! <145.236.180.44> || Reason: "anya'dat ja'rsz ide"

Most itt konkrétan a bannok indokára gondolok. Mert igen, elvárom, hogy ne anyázzatok, és ne beszéljetek csúnyán, de ez az adminokra is vonatkozik. Nem-betartása nem meghatározott időre történő adminfelfüggesztést von maga után-

ipiapacsDátum: Péntek, 2011.05.13, 15:47 | Üzenet # 6
Admin
de miu te azt se tod Egy low szedett le! miért anyáztam aim mal wh stb vel kibaszta kaki én dinamikus ips G***
tod mit miu ved el admin 1 hétre azt leszarom már elegem van abol h csak engem hurcolnak ide oda B*** meg tod mien idegesitö

rob meg 1 (köcsög) enyit eröl aim_ak_kolt3-mon atam magamnak golyót mert kifogytom baszus mért ne lehetne adni??? semi extra nincs bene

MiuDátum: Péntek, 2011.05.13, 18:04 | Üzenet # 7
Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Hírnév: 19
Ne idegeskedjél! De anyázás nélkül is meg lehet oldani.

ipiapacsDátum: Péntek, 2011.05.13, 20:55 | Üzenet # 8
Admin
jolvan redben viszafogom magam biggrin

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2026