IP: Szerver elérése: 94.199.178.241:27045
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
ipiapacs
CimBoRaDátum: Péntek, 2011.06.10, 21:01 | Üzenet # 1
Kis paraszt
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Kedves Miu!

Először is ott kezdődött hogy pár napja nem akartam lemenni a vízbe késelni inkább fent vártam az illetöt..erre rakétává változtattak és megölt az admin..
pár nappal rá dust 2-n "A" lerakóhelynél CT hangsúlyozom CT ként kempeltem és vártam a csúnya terroristákat mire ipit lelőttem és kidobott vissza léptem még 3 syor mindig kidobott mire bant kaptam.. azért mert Kempeltem..
nah letelt a 10 perces bann erre vissza lépek ipi eltűnt d2 tön nyugisan játszunk belép kérdés nélkül elrakja a pályát belépünk h játszunk erre szonálkül engem átpakolgat kérés nélkül másik csapatba maga mellé állítja szandikát 2v1 be voltunk szandika ellen lent volt vízbe és hp-t adott neki a kis hölgy meg tudatta velünk h lent van a vízbe menjünk késelni... következő kör elején beszóltam ipinek hogy nem itt kell csajozni..erre válaszképp mondta hogy ne szóljak bele mi csinál amivel még nem is lenne probléma .. de miután mondtam neki h nem kéne vissza élnie az admin jogával elköszönt és kirúgott..
egyébként a szervered tetszik és szívesen játszok rajta hangulat és a társaság is jó..kivéve ha jön egyik admin és elrontja a hangulatot...
Te múltkor szimpatikusnak tűntél mikor beszélgettél voicon, remélem normális körülmények között megtudjuk ezt beszélni!
Legyen szép napod!
Üdvözlettel:
CimBoRa

Ui.: Sry a cseten irtakért csak elkapott az idegbaj.. már lenyugodtam smile

Az üzenetet módosította: CimBoRa - Péntek, 2011.06.10, 21:05

MiuDátum: Szombat, 2011.06.11, 11:15 | Üzenet # 2
Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Hírnév: 19
OK, beszélhetünk, ipivel meg nemtudom mit csináljak, mert elég sok minden gyűlt össze "ellene"..

ipiapacsDátum: Szombat, 2011.06.11, 11:32 | Üzenet # 3
Admin
Üzenetek: 5
CimBoRa, 1 az b meg h terorista lurvára nemkempel válaszoltam 5x és kérded miért kickelteke. azt kiraktalak 1percre. a másik az h nekem nincsen rakétázpos jogom, a másik az h szandi Jó barátom és nemszeret elenem jácani,azért ált mellém be meg 65hpja volt neked 145 és csak 30hpt adtam neki h es séje is legyen.Meg miaz h viszélek az adminal b meg? magyarázdmár el h miveel élek visza.

Hozzáadva (2011.06.11, 11:32)
---------------------------------------------
10percre*

RioxDátum: Szombat, 2011.06.11, 19:38 | Üzenet # 4
Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Sz.tem, ha megengeditek... én úgy értem, Cimbora éppen arra értette a visszaélést, hogy hp-t adtál admin joggal egy játékosnak. Az admin nem játszhat istent a szerveren, nem döntheti el kinek mikor kell hp-t adni, hogy esélye legyen vagy bármi más okból.
A játék szabályai egyszerűek, akit lelőttek meghal, ha ezzel nem vagyok tisztában inkább elmegyek jótékonykodni, de nem CSézek.
Az admin feladatai is világosak: a csalókat és a rosszalkodókat (lásd csúnyán beszélőket) megfékezi. Esetleg a pályát hozzá igazítja a játék mentéhez, pl. nem tesz aztec-ot 2 v 2 ben sem fy-t 6 v 6 ban, k.b. ennyi... A pártatlanság elvárás. A szerver egyaránt mindenki számára van, nem az adminok kedves embereinek készült. Ez a profizmus, ez teszi a szervert jóvá.

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

Az üzenetet módosította: Riox - Szombat, 2011.06.11, 19:41

CimBoRaDátum: Szerda, 2011.06.15, 09:38 | Üzenet # 5
Kis paraszt
Üzenetek: 3
igen Riox érti a problémámat, valóban egyetértünk...
Miu felvettelek még múltkor msn re amikor az incidens történt megbeszélni az esetet, ha gondolod fogadd majd el smile

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2026