IP: Szerver elérése: 94.199.178.241:27045
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Durva mapváltás
RioxDátum: Kedd, 2011.07.12, 22:05 | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Állapot: Offline
Egy darabig nem voltam, mert nyaraltam. Örülök, hogy 20 slottos lett a szerver, gondoltam felnézek.

Elsősorban neked írok, miu mert a szerveren nem válaszolnak az "érintettek".

Valami hülye késes mappon voltunk a sok közül. Önmagában már ez is lamiság t.i., hogy egy ekkora szerveren, fő műsoridőben örökké késes mappok menjenek. Olyan mintha CS lenne, csak nem az!

Egyszer csak hip-hop valaki elváltja a mappot. Persze más késesre. (LOL) Nem láttam kicsoda és a konzolban sem jelent meg. War3Master vagy Csoesz volt fent, nem tudom melyik admin és rögtön azután jelent meg ipi is. Hiába kérdeztem 5x is, ki tette: sunyított mindenki.

Ez így állati! Mármint nem játék, hanem kibaszás. És még mi szoktunk pofázni a rendőrökről... Amit az adminok művelnek az sokkal rosszabb!

Van szavazás, ha már annyira akarsz váltani! Tessék nyomni 4 alternatívát!

Miu, ebből a szerverből többet kellene és lehet is kihozni! Látom, hogy te is akarod, hiszen éppen azért bővíted! Kérlek, ne nézd el, hogy az adminjaid önkényeskedjenek! Javaslom, hogy ne valamelyik adminka személyes kedvén múljon hova pattogtat egy egész szervernyi játékost! Ne lehessen szavazás nélkül váltani! Ilyen egyszerű, igen.

Kivétel szerintem csak a tulaj lehet.

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

Az üzenetet módosította: Riox - Kedd, 2011.07.12, 22:10

MiuDátum: Szerda, 2011.07.13, 16:00 | Üzenet # 2
Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Kitüntetések: 0
Hírnév: 19
Állapot: Offline
Kedves Riox!

köszi a figyelmeztető leveled, gondolkoztam ezen, és , hogyha mi tényleg egy nagy család lennénk, akkor Te, lennél az Apuka, aki mindenre és mindenkire odafigyel, szóvá is teszi, és a lehető legjobbat akarja kihozni a dolgokból. smile

Szólok az adminoknak.. igen tudom megint van fenn egy rakat map.. sry.. de elfogott a map-keresési mánia ^^

"Kivétel szerintem csak a tulaj lehet. " Köszi, bár én is mindig megkérdezem átlagban mikrofonba, hogy elválthatom e.. , habár még nem volt olyan, hogy azt mondták volna hogy "ne" .. én mindig megkérdezem..kivéve hha egyedül vagyok.
Főoldalról elérhetők a szerver információk oda bezsuppoltam az új adminokat.. Akik vagy maradnak vagy nem. Rajtuk áll.

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2026