|
ADMIN TGF :OFF
|
|
| Miu | Dátum: Vasárnap, 2011.03.06, 21:56 | Üzenet # 1 |
 Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Állapot: Offline
| Feltételek:
-minimum 17 éves életkor -Tölts sok időt a serveren heti minimum 12 óra -admin tapasztalat előny - 500/hó
Jelentkezni Itt Lehet, A Hozzászólásod tartalmazza az előbb Használt Infókat, illetve a Játékban használt neved !!
|
| |
|
|
| DÉWID | Dátum: Szombat, 2011.03.12, 21:51 | Üzenet # 2 |
 Kis paraszt
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
| SZIVESEN JELENTKEZNEK CSAK NEM VAGYOK AKKORA KOCKA H FIZESSEKxD [size=20] [color=orange]BY:DJ.PARASZT AM HA LENNE TOBB FELE SZERO PL:ZM KNIFE JAIL STB AKKO SZIVESEN LNNEK ADMIN
|
| |
|
|
| Miu | Dátum: Vasárnap, 2011.03.13, 21:29 | Üzenet # 3 |
| figyelj a fizus dolog.. az olyan h szolidaritást vállalsz velem... most nem tudom hogy 2 liter tej ára..miért olyan nagy kockaság de mindegy... 3 MOD fut a seron.. nem elég?? új serokat nem fogok venni.. és akkor nem adsz bele pénzt sem.. mindegy.. felejtsd el h megkérdeztem a véleményed...-_-"
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Hétfő, 2011.03.21, 09:57 | Üzenet # 4 |
 Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
| Őszintén szólva sok helyen az a norma, hogy adminnak Steam-je legyen! Látod, ha játékba nem is fektetsz, adminba már más kérdés... Ha Miu és mások annyira kockák lennének mint te, akkor a magad fajtának nem lenne hol játszania! Mert tudod a szerver is befektetést igényel. Hónapról hónapra! Ez a topic éppen azoknak szól, akik tisztelettel állnak Miu erőfeszítéseivel szemben. Ők kapnak egy lehetőséget ezt támogatni! Egyezzünk meg: egy csekély, szimbolikus összegről beszélünk! Ha te, mint játékos nem óhajtol a játékba fektetni, úgyis szeretünk és kedvesen elvárunk a szerverre! Mint játékost! Játszunk együtt egy jót, végső soron ez az, ami fontos.
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
Az üzenetet módosította: Riox - Hétfő, 2011.03.21, 11:30 |
| |
|
|
| pro-cs-gamer | Dátum: Hétfő, 2011.04.18, 09:08 | Üzenet # 5 |
 Kis paraszt
| Sziasztok! Szeretnék jelentkezni adminnak! -17 éves vagyok. -Minden nap minimum 3 órát cszek[a szerveren fogok] -Nagy admin kell:D MSN EM:joga.bonito_99@yahoo.com A szerveren a nevem : N0O(3 pl0x [Ma találtam rá a szerverre(hétfőn,és hétfőn játszodtam egy keveset]
|
| |
|
|
| Swedish | Dátum: Hétfő, 2011.04.18, 09:22 | Üzenet # 6 |
|
Kis paraszt
Csoport: Letiltottak
Üzenetek: 21
| Rendebn van!!A föadmin felfog venni msnen és ledumáljátok a dolgot a mai napon még felfog venni téged és megmondja mit h kell:):)
|
| |
|
|
| Miu | Dátum: Hétfő, 2011.04.18, 14:50 | Üzenet # 7 |
| pro-cs-gamer, Köszönöm, hogy itt jelentkeztél, felvettelek msnre. Majd ha fennleszünk mindketten, elmagyarázom a dolgokat :):)
|
| |
|
|
| theGrenma | Dátum: Hétfő, 2011.04.25, 00:55 | Üzenet # 8 |
 Kis paraszt
| Hali Szeretnék adminnak jelentkezni. -19 éves vagyok -Napi 2-3 órát tudok fentlenni a szerón (legfőképp délután ées este a meló miatt) -Nagy admint igényelnék -Admin tapasztalatom is van egy kevés -Már feljárok egy ideje a szeróra szóval már nagyjából ismerem a "visszajáró" közösséget -Elég nagy tapasztalatom van a játék terén (csalás megállapítása) - theGrenma ^^ néven játszok fent a szerón Msn címem: nszszabi@freemail.hu Nyah remélem megtudjuk beszélni a többit ^^
|
| |
|
|
| Phantom | Dátum: Péntek, 2011.05.06, 16:34 | Üzenet # 9 |
|
Kis paraszt
| Szia! Jelentkezni szeretnék adminnak 16 éves vagyok, steam, 5 év játék tapasztalatom van admin nem 1x 2x voltam már napi 5-6 órát tudok eltölteni a szerveren. Fizetni is tudok!
Az üzenetet módosította: Phantom - Péntek, 2011.05.06, 16:36 |
| |
|
|
| Swedish | Dátum: Kedd, 2011.05.10, 10:11 | Üzenet # 10 |
|
Kis paraszt
| Kedves Phantom adj egy msn elérhetöséget amin miu eltud érni:):);)
|
| |
|
|
| Miu | Dátum: Szerda, 2011.05.11, 13:27 | Üzenet # 11 |
| Kedves Swedish! Phantom nevű játékos admin nélküli próbaidőn van. Tudok róla.. bár eddig csak ts3as elérhetőség állt jelen. :P
|
| |
|
|
| Swedish | Dátum: Csütörtök, 2011.05.12, 08:18 | Üzenet # 12 |
|
Kis paraszt
| Rendicsek:D
|
| |
|
|
| Miu | Dátum: Csütörtök, 2011.05.12, 10:19 | Üzenet # 13 |
| Phantom, [size=11]Azok után, hogy Kakikapita'nyról és Swedishről azt feltételezed vagy állítod, hogy aimosok és csalnak, kizárlak az admin-jelentkezők köréből![/size]
|
| |
|
|
| Charly | Dátum: Kedd, 2011.05.17, 16:55 | Üzenet # 14 |
 Nagy paraszt
Üzenetek: 5
| Én szeretnék jelentkezni igaz még nem vagyok 16 hanem csak 15 leszek 2 hónap múlva de már voltam admin
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Kedd, 2011.05.17, 17:11 | Üzenet # 15 |
 Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
| Mióta játszol a szerveren? Milyen néven? Charly néven még sosem láttalak.
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
|
| |
|
|