|
Bann Feloldás
|
|
| Riox | Dátum: Vasárnap, 2011.12.11, 09:40 | Üzenet # 16 |
 Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Állapot: Offline
| Hát igen... jó hogy itt a fórum, ahol az ilyesmit játékon kívül tisztázni kéne... de hiába...
Miu? V.mi álláspont ezzel szemben?
u.i. Smiley a screenshottal kicsit kanyarosabb a helyzet... Elmagyarázzam? Ha v.kit screenshotolsz, akkor már eleve erős a gyanú! Inkább csak mint tisztázási lehetőség van ott a screenshot, de mondom: mivel jó okkal lett kiosztva v.alszeg igenis látszik rajta a WH, ergo... nem beküldhető!!!
Érted-e? Valójában csak azokat a screeneket fogod látni, melyek tévesen lettek kiosztva, ami azért ritka mint a fehér holló. A többi esetben marad a ban és az illető elhúz csendesen a balfenéken képek nélkül. Nem ezen a szerveren, de nekem már volt két esetem, amikor még a WH-s képeket is beküldék! Dehát ezek átlagon aluli emberek, nem az ilyeneket tárgyaljuk itt.
Quote (^_^) ha bannt kapsz igen nagy esellyel ugy is marad mert az admin velt ugy hogy cheatelsz es az o alitasan mulik legfokepp a feloldas vagy sem Ebben úgy-e van némi igazság, de éppen ezért volna ez a fórum: hogy legyen hol ütköztetni ezeket a dolgokat. A kérdés jóidőben fel lett téve és NEM hetekkel a ban után: az admin még emlékezhet arra a játékosra. Hallani kéne őt is hogy igenis ezt meg ezt láttam ezért banoltam. Én speciel azt sem tudom ki a Steampowered! A kérdés fel lett téve, egy ember bant kapott, válasz nem jött - törődik ezzel valaki?
...
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
Az üzenetet módosította: Riox - Vasárnap, 2011.12.11, 14:27 |
| |
|
|
| 4de3 | Dátum: Kedd, 2011.12.13, 22:10 | Üzenet # 17 |
|
Kis paraszt
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
| Riox es Smiley kedvéért, csók nekik ^^ :
http://www.kephost.com/view3.php?filename=7y1r6wcnyia9qpzehh53.bmp
http://www.kephost.com/view3.php?filename=agz60761nuqlu8bmxuv1.bmp
http://www.kephost.com/view3.php?filename=d2bzsjpj1097vu6ckg46.bmp
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Kedd, 2011.12.13, 22:24 | Üzenet # 18 |
 Admin
| Köszike!
Úgy-e emlékszel, félig viccesen - félig komolyan mondogattam neked a szerveren egyik nap, hogy kell képeket készítsek rólad... Neked persze nyilvánvaló, hogy tiszták, de nekem nem volt az, amíg nem láthattam őket. Remélem megérted, hogy nem kekeckedésből csinálok ilyet.
Nem tagadom, még így is szeretném ezt még egyszer v.mikor megismételni, de ennél is fontosabb, hogy mások esetében is ugyanez az eljárás, ha olvastok fórumot most láthatjátok: ilyen egyszerű! cstrike -> képek s már mehet is tovább az élet. Nincs para, engem is ellenőriztek már idegen szervereken. Átesünk rajta s minden megy tovább.
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
Az üzenetet módosította: Riox - Szerda, 2011.12.14, 09:40 |
| |
|
|
| [H]3AD$H00T3[R] | Dátum: Hétfő, 2011.12.26, 21:57 | Üzenet # 19 |
|
Kis paraszt
| SZiasztok nah hat en meg regeben jottem ide a szerora... de nem nagyon jartam fel... most eldontotem h. fel jarok de ki banoltak....!!! szeretnek be mutatkozni MIU biztos ismer 0Szilard mongyatok meg miunak szeretnek vele beszelni es lecives oldjatok fel a bant.. kickelgetet a gyerek en montam neki hagya aba es azt monta halgas te takony es ki banolt valami fuck volt a neve szoval nem nagyon tudom hogy mukodik itt ez a topic es kerem oldjatok meg meg mongyatok meg miu nak irjan ram es mondjatok neki 0Szolard vagyok az MMM ts rol!!! varom valasztokat
|
| |
|
|
| Simon | Dátum: Kedd, 2012.01.10, 16:53 | Üzenet # 20 |
 Kis paraszt
Üzenetek: 2
| Hali Bannt kaptam kb 1 órája azért mert azthiszem csak, hogy WH-t zam képet is csinált róla szeretném látni a képet 1. sorban Szerintem tárgytalan a dolog és unbann-t szeretnék kérni! Steam ID: STEAM_0:0:3500541
[AdvancedBans] Could not find STEAM_0:0:3500541 in the ban list!
A ban fel lett oldva valamikor, a képeken wh nyoma nem látszik. ~miu~
|
| |
|
|
| ^_^ | Dátum: Kedd, 2012.01.10, 17:18 | Üzenet # 21 |
 Rabszolga
Üzenetek: 23
| Hi-Hi a kepek nalad vannak es az alapjan amit lattam nem sok esely lesz ra hogy be is kuldod... A cs mappadban lesz egy cstrike hungarian nevu mappaban----->Toltsd fel valahova (pl.imagehack,data,stb... )es kuldjed a linket annak figvenyeben megy az unban (lattam amit lattam )
|
| |
|
|
| Simon | Dátum: Kedd, 2012.01.10, 17:46 | Üzenet # 22 |
 Kis paraszt
Üzenetek: 2
| Ő bocsi nem tudtam hogy nálam találhatóak a képek de tessék itt van 3at készített ezek szerint mert annyit találtam! A"WH-s képek" (kicsit sértő volt a kijelentés amit rám tettél ezzel de te mondtad, hogy azok! http://imageshack.us/photo/my-images/267/dedust20000ya.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/842/dedust20001vu.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/94/dedust20002jk.png/ Tessék!
Az üzenetet módosította: Simon - Kedd, 2012.01.10, 19:10 |
| |
|
|
| Hiperzone | Dátum: Szombat, 2012.02.18, 19:34 | Üzenet # 23 |
 Kis paraszt
Üzenetek: 3
| Nekem a nevem HIPERZONE.XD a nevem, most bannoltak. russert de az nemvolt russ, maskor van de oket nem bannoljak , ez igazsagtalan
|
| |
|
|
| Miu | Dátum: Hétfő, 2012.02.20, 03:01 | Üzenet # 24 |
 Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
| név nem elég. mien mapon történt és mien kaszt voltál..stb ez kb nulla információ , ki bannolt ki? és mi a bann oka?
|
| |
|
|
| Horrible | Dátum: Péntek, 2012.03.09, 15:33 | Üzenet # 25 |
|
Nagy paraszt
Üzenetek: 7
| sziasztok fogalmam nincs miért kaptam a ban-t mivel már nem mostanában volt hanem egy pár hónapja jatszottam itt utoljára csak azt furcsálom hogy legalább a ban okát kitolthette volna normálisan a drágalátos admin... ezért kérnék unbant előre is köszi üdv Horri
Ban Information Name: Horrible IP: 85.67.42.124 Reason: ne itt gamelj Unban Time: Permanent Ban Admin Name: terhes vagyok Admin SteamID: STEAM_
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Péntek, 2012.03.09, 21:39 | Üzenet # 26 |
 Admin
| Öööö igen... Én nem tenném már tűzbe a kezem, de ő nem Miu volt, a tulaj? Kétlem, hogy ok nélkül banolna játékosokat a szerveréről, de talán ő még emlékszik rád és megmondja miért...
A magam részéről azt furcsálom, hogy csak most írsz. Az is érdekelne, hogy hol voltál eddig (na jó nem a szerver konkrét neve és IP-je kell) és miért pont most jutott eszedbe visszajönni? Mondjuk azon is elfantáziálnék, hogy ha olyan régen volt, honnan tudtad előásni most a ban infót?
|
| |
|
|
| Horrible | Dátum: Szombat, 2012.03.10, 04:07 | Üzenet # 27 |
|
Nagy paraszt
Üzenetek: 7
| hát egy darabig fociztam meg játszottam pub szervereken utánna egy jó darabig nem is countereztem most nem rég kezdtem el játszani egy cod:mw szerón és ott az egyik gyerek aki itt is játszok mondta hogy tud egy jó war3 szervert és elküldte facen az ip-t és amikor be akartam lépni azt rta hogy ki vagyok banolva és az információkért nézzen meg a consolt (persze angolul írta) és ott ezeket az infókat találtam
|
| |
|
|
| LongHorn | Dátum: Hétfő, 2012.03.12, 14:40 | Üzenet # 28 |
 Kis paraszt
| Ha a legfelso az IP-t akkor 95.85.161.89 ja es ezentul Mas nevet fogok hasznalni. o.O-Generoy-O.o lesz a nevem ezen tul.
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Kedd, 2012.03.13, 10:39 | Üzenet # 29 |
 Admin
| Hát jó.
Az IP-det még leellenőrizzük, ha látlak a szerveren. Esetleg szólj rám, hogy te vagy az unbanolt Longhorn, ha találkozunk. Különösen akkor szólj, de nagyon gyorsan ha mégis Longhorn néven jönnél vissza!!! Tegnap is láttam egy Longhornt és banoltam volna kérdezés nélkül, de kilépett... s nem mentem utána. Egyelőre a Steam ID-dről levettem a bant. A Longhornos IP-kről nyilván nem.
A fórumra már Longhorn néven regisztráltál, ha akarod játszhatsz tovább ezzel a névvel a szerveren is, nem kell megváltoztatnod! Arról nem is beszélve, hogy ezen a neveden vannak az XP-id. Szóval megtarthatod a nevedet, de akár ezt akár másat választasz le kellene védenünk. Írok majd neked PM-et a fórumon keresztül, mert a levédéshez egy jelszóban kell megegyeznünk, amit nem tudhat senki más. Utólag sem mondhatod el senkinek! A jelszó a szerver konfigjában van, nem te írod be oda, nem is változtathatod meg, tehát meg kell értened, hogy ez a jelszó NEM a te tulajdonod és tilos kiadnod másnak!
A Cheater bejelentése témába írt két postot törlöm.
|
| |
|
|
| John | Dátum: Szerda, 2012.04.11, 22:52 | Üzenet # 30 |
|
Kis paraszt
Üzenetek: 3
| Szép estét!
"John Wilkes Booth" (STEAM_0:1:15288176) néven játszottam a szerveren 04.11.-én, örültem hogy végre találtam egy jó war3-as szervert. Jó volt játszani, estére kezdtem belejönni, mikor Riox nevű admin örökös bann-t adott, és indoknak azt írta, hogy aim-ot használok.
Az igazság az, hogy nem csaltam.
Megköszönöm, ha lesztek olyan kedvesek és visszaengedtek a szerverre. Ha nem, akkor meg eggyel kevesebb ingyenélőről kell gondoskodnotok.
Tisztelettel, Cs.Gábor
Az üzenetet módosította: John - Szerda, 2012.04.11, 23:12 |
| |
|
|