|
Bann Feloldás
|
|
| Swedish | Dátum: Vasárnap, 2011.04.10, 22:15 | Üzenet # 1 |
|
Kis paraszt
Csoport: Letiltottak
Üzenetek: 21
Állapot: Offline
| Kedves játékosok!!Ebben a fórumban kérhetitek a ban feloldást ha igazságtalannak érzitek:)
|
| |
|
|
| petii | Dátum: Hétfő, 2011.04.18, 18:01 | Üzenet # 2 |
|
Admin
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 8
| A mai nap folyamán, nem értem miért, de kaptam 1 bant ipiapacs 1-2-3 meg vagy HUN :) -tól(aki mellesleg kb 100-as pingel tolja egyfolytában és emiatt megölni elég nehéz mert jóformán teleportál!), a vicces az egészben az hogy játszott velem kb 40 percet (még a legelején(szerintem!) meg is nézett pooldayen hogy csalok -e) és nem banolt, a többi player mellett, volt fent két noskilles nonsteames! kb 12-13 éves kisgyerek aki egyfolytában beszélt/kiabált a mikrofonba minden 2. embert anyázta, cheaterezte(legfőképp engem).. nem értem miért nem szólt rájuk, vagy gaggolta őket le.. mind1.. nos a bant nem pooldayen kaptam hanem d2őn gungame közben, először ellenem volt ipiapacs, utána velem utána megint átállt az előző két ember sírása miatt.. miután átállt megöltem vagy 2x-3x és jött a ban, ideje se volt kiállni specbe megnézni, banshot sem készült se semmi... A reason(ok): . , igen egy pont mielőtt megkérdezi valaki. Szeretném tudni miért volt a ban, ha csak azért mert neki nem tetszett hogy megöltem akkor az ilyentől el kell venni az admint és nem szabad neki vissza se adni. (ez csak az én véleményem, ti tudjátok kinek adtok admint, és kinek nem)
|
| |
|
|
| Swedish | Dátum: Kedd, 2011.04.19, 10:22 | Üzenet # 3 |
|
Kis paraszt
| Ha steames vagy akkor adj egy steam idt ha non steames akkor egy ipt és feloldom a bannodat
|
| |
|
|
| petii | Dátum: Kedd, 2011.04.19, 19:29 | Üzenet # 4 |
|
Admin
| STEAM_0:1:6860737 , de még mindig nem tudom miért kaptam a bant..
|
| |
|
|
| oefemke | Dátum: Csütörtök, 2011.04.28, 16:24 | Üzenet # 5 |
|
Kis paraszt
Üzenetek: 1
| Csöcs! oldjatok már fel! elég rég kaptam a bannt, már írtam is még az előző oldalra ezügyben, de még mindig meg van a bann. oefemke Steam ID: STEAM_0:1:13823080 köszi!
|
| |
|
|
| Swedish | Dátum: Csütörtök, 2011.05.12, 12:16 | Üzenet # 6 |
|
Kis paraszt
| bann oldva van:D
|
| |
|
|
| Torres9 | Dátum: Kedd, 2011.07.19, 21:58 | Üzenet # 7 |
|
Kis paraszt
Üzenetek: 1
| Helo jástzok a szerveren es jol ment semi programot nem futattott rajtam vagy valamit hogy leellenőritte hogy Hack-elek e az admin "miucska" és csak ugy véglegest adott pedig NEM HACK -ELEK légyszives oldájtok a bann t és bármilyen ellenőrzésbe benne vagyok ha nem hisztek nekem
Ez volt Console ba
Ban Information Name: Tom!n4t0r IP: 91.147.251.13 Reason: csaljal mashol...koszii Unban Time: Permanent Ban Admin Name: miucska Admin SteamID: STEAM_
Nevem: Tom!n4t0r
Az üzenetet módosította: Torres9 - Szerda, 2011.07.20, 12:17 |
| |
|
|
| Riox | Dátum: Szerda, 2011.07.20, 16:46 | Üzenet # 8 |
 Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
| Téged én is láttalak tegnap gun game közben. Rémesen remegett a fegyvered az ellen feje körül. Meg tudom különböztetni a játék természetes golyószórását attól, amikor v.mi más csodálatos módon célon tartja a keresztet és ettől olyan furcsán remeg a fegyver. Még azt is látom, hogy ki-be kapcsolod! Olyat is láttam nálad, hogy kill után szemvillanás alatt ugrott egyet a célkereszted egyenesen egy másik ellenre, aki ráadásul még fedezékben is volt.
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
|
| |
|
|
| DarK-DesTroY | Dátum: Csütörtök, 2011.12.08, 21:23 | Üzenet # 9 |
 Nagy paraszt
| Sziasztok! Haverom, őzikevadász itt nyafog msn-en hogy bannt kapott a szerverröl... Aztmondta nem először bannolták innen mert egyszer azért kapott bannt mert hídra lőtt egy deagle-s mapon. Úgyhogy legyetek szivesek feloldani vagy ha nem is legalább okot mondani hogy mit csinált megint ez a szerencsétlen... (Ha érdekelne valakit 1 éve játszik, erre a szerverre azthiszem 2 hete jött)
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Csütörtök, 2011.12.08, 22:03 | Üzenet # 10 |
 Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
| Őzikét láttam ma a szerveren. Egyáltalán nem tűnt egy lebénult alaknak. Marhára nem vágom miért nem tud szépen feljönni ide személyesen és a saját nevében írni/kérdezni mi fáj. Mi vagy te, a titkárnője?
Ez az egyik. A másik, hogy amíg én láttam játszani se nem anyázott se nem haszontalankodott. Tudnotok kell, hogy örök bant csak csítért adunk. Lehet, már le is járt a banja, mondd meg neki, hogy ellenőrizze! :))) LOL DesTroY a közvetítő... :))
Jó lenne tudni kitől kapta a bant, azt talán meg lehetne kérdezni miért is adta, másfelől pedig tudtommal ban plug fut a szerón: ha bant kapsz, indoklást is kapsz hozzá! Csak el is kéne olvasni...
Szóval majomkodásért kaphatott v.mi ideiglenes bant... Rendszerint 5-10 perc, visszaesőknek több is, akár egy hét is.
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
|
| |
|
|
| DarK-DesTroY | Dátum: Csütörtök, 2011.12.08, 22:34 | Üzenet # 11 |
 Nagy paraszt
| Boccs hogy én "közvetítek" mint "titkárnő"(xDD) de már egyszer irtam a nevébe mert bant kapott ugye hídralövésért és tudom hogy hogy néz ki egy bann ipi már adott régen párat. Holnap átmegyek hozzá és alaposabban megvizsgálom hogy mit ügyesgedett.
|
| |
|
|
| ^_^ | Dátum: Péntek, 2011.12.09, 21:54 | Üzenet # 12 |
 Rabszolga
Üzenetek: 23
| Hat tudom hogy ezt nem en kene irjam hanem ozike vagy a titkarnoje (xDD),de jelen voltam mikor lebbanoltak,OK"Wh" es ha jol emlekszem Steampowered adta a bann es gg map volt
Az üzenetet módosította: ^_^ - Péntek, 2011.12.09, 21:55 |
| |
|
|
| DarK-DesTroY | Dátum: Szombat, 2011.12.10, 22:02 | Üzenet # 13 |
 Nagy paraszt
| Ahogy mondtam hogy átmegyek hozzá, voltam is nála... És aszthiszem hogy 5-nél több szervere nincs neki a favouritba de egyikre se birt felmenni tehát egyik szerver se volt elérhető és szerintem ez már nem azért van...^_^ Ha igazságosan WH-val bannolták le a szerverröl akkor én már nem foglalkozom ezzel a témával de ha lebannolnak valakit van bizonyíték is nem?(ezen azt értem hogy valami kép vagy videó.)
|
| |
|
|
| ^_^ | Dátum: Szombat, 2011.12.10, 22:34 | Üzenet # 14 |
 Rabszolga
Üzenetek: 23
| Hat en nem lattam ,vagy nekem is legalabbis nem tunt fel mert lezsedtem legtobszor mint mas embert eshat en nem gyanakodtam.Mivel gyakra nezem a scoreboardot eszrevettem hogy steampowwered figyelte es wh miatt bannolta es semmi kep,semi video,Hat azzal a video ,kep dologgal "az van" ,hogy ha az admin lasssa kirakhatja ha biztos a dolgaban es az a video dolog inkabb egy atlag player bizonyithat hogy valaki tenyleg cheatelt,max az adminnal screenshot ,de ez ritka aszem meg nem lattam screenshootolni admint a miun es hat ha bannt kapsz igen nagy esellyel ugy is marad mert az admin velt ugy hogy cheatelsz es az o alitasan mulik legfokepp a feloldas vagy sem
|
| |
|
|
| DarK-DesTroY | Dátum: Vasárnap, 2011.12.11, 01:04 | Üzenet # 15 |
 Nagy paraszt
| Na akkor mindegy majd kitalál valamit de azért ha látom steampowered-et a szerveren ráírok hogy mi is volt.
|
| |
|
|