IP: Szerver elérése: 94.199.178.241:27045
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Miu, Riox  
Angelis
RioxDátum: Szombat, 2011.04.30, 17:55 | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Állapot: Offline
Angelis.
Talán van, aki látta már a szerveren. Remélem többet nem látjuk, WH zik.

Láttam és szóltam neki, hogy kapcsolja ki, mert többet nem figyelmeztetem. Ki is rúgtam, hogy legyen alkalma kikapcsolni. Ugyanúgy jött vissza.

A ti kedvetekért csináltam néhány demót. Itt van 4 Angelis demo. Nézzétek meg, nagyon rövidek, nagyon kicsik és a 3. meg a 4. különösen nyilvánvaló.

Ezután még képeket is készítettem róla, felvettem Skype-on és kértem a képeket. Nyilván nem adta, hogy is adná, 2 alak látszana rajtuk a fal mögött!!! Más képeket adott volna vagy felajánlotta, hogy csináljak róla ezután képeket, de amit most csináltam, azt nem adta.

A történet vége: figyelmeztetés megvolt, ban megvolt, a Skype-on a beszélgetésünk vége pedig ez:
[5:11:57 PM] Angelis: hallod másik névvel akkor megyek amikor akarok
[5:12:38 PM] Angelis: ez ellen sokat nem tudsz tenni
[5:12:47 PM] Riox: dinamikus az IPd?
[5:12:51 PM] Angelis: igen biggrin

A tanulság elsősorban a többi adminnak: lehet, hogy csakugyan visszajön!
1. Angelis néven bárkit láttok rögtön perma ban minden magyarázat nélkül.
2. Más néven is feljöhet és újra és újra észre kell majd venni!

Ugyancsak tanulság még az is, hogy túl sok időt vett igénybe ezt mindet így végig csinálni. Más admin talán nem tette volna meg, sőt talán észre sem vette volna.

A kérdésem elsősorban miuhoz az, hogy hogyan lehetne egy ilyen csíter (vagy akár ugyanez az Angelis más név alatt) szóval a csíter eltávolitását gyorsabbá tenni? Már ha egyértelműen látja az admin, hogy WH zik. Legyen meg a figyelmeztetés? Banoljuk szó nélkül? Mi van, ha figyelmeztetésre kikapcsolja és visszajön csíttel, amikor nincs admin? Elüldözi a játékosokat a szerverről!!!

Nála pl. nagyon látszott, szívem szerint rögtön banoltam volna. Nagyon elhúzódott a figyelmeztetés, a kép készítés és a Skype -olás. A demókat még viszonylag hamar felvettem. Jut is eszembe, megtörténhet, hogy Steam -es CS nem játsza le a demókat, ugyanis törttel vettem fel. Azzal a v.40-essel, amit Swed tett ide fel a fórumra. Azért próbáljátok csak meg! A demók mindenesetre jók.

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2026