IP: Szerver elérése: 94.199.178.241:27045
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Miu, Riox  
Maci
^_^Dátum: Hétfő, 2011.12.12, 19:24 | Üzenet # 1
Rabszolga
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 23
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
http://data.hu/get/4513811/macii.rar

RioxDátum: Vasárnap, 2011.12.18, 16:28 | Üzenet # 2
Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Állapot: Offline
Hú b.meg! Már bocs, de végig se néztem! sad Mint egy rossz álom. Kíváncsi volnék, hogy ugyanígy látszik-e maci képernyőjén is? Val.szeg igen. Azt sem tudtam hol vagyok, úgy pörgött körbe a fejek után lesve a célkeresztje. Akár egy átkozott gyilkos robot... Am az is! Átkozott Aim Bot!

Macikám kétlem, hogy olvasod a fórumot, de azért... hát nem is tudom, elsősorban azért szólok, mert iszony mocskos a szád. Azután, és ez is érdekes, hogy éppen egy ilyen brutális csaló, mint te amikor offban tolja szinte mindenkire rákiabálja játék közben, hgy wh. Azt hiszem ez a szánalom netovábbja. sad Nagyon sajnállak téged, de van egy jó hírem! Ha teljesen elfelejted a csítecskéidet, le is törlöd és soha többé nem teszel fel semmi undokságot a CSédre, idővel te is rá fogsz jönni a játék ízére és belejössz! Egyelőre nem kaptál bant, mert úgy tűnik, hogy amikor én láttalak off-ban voltál. Szóval nem egy admin kapott rajta, hanem egy játékos és ez a te plusz egy esélyed. Azt ajánlom használd ki és soha többé ne gyere ide csíttel, akkor még sokáig kihúzhatod itt, sőt annyi idő alatt még a játékot is megtanulhatod!

Egyúttal szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy nem szeretném ha macika aimozása megismétlődne. Ha látjátok hogy csak még egyszer is előveszi a csítjét, írjátok meg már azt is még egyszer ide és a legelső alkalommal látatlanban banolom. Miu kérlek szólj, ha nem helyesled ezt az eljárást! Van pár komoly ember, mint pl. smiley, wolfii, PMK, akiknek látatlanban is elhiszem, ha macit még egyszer bevádolják. Újabb, ismeretlenebb játékosoktól kell azért még egy demo... Azazhogy... smiley éppen most lett admin, tehát te már banolod őt magad is, PMK pedig... hát neked csak kérned kéne Miutól s kapnád is vissza a sunwelles adminodat itt.

Macikám, záró szóval: egyik nap még te magad fenyegettél azzal, hogy onolod - ezt én személyesen tanusítom. Most már mindenki tudja, hogy VAN csíted. Egy hajszál választ el a bantól! Ha viszont megembereled magad s nem használsz többé csítet, még az sem elég! A szádat is mosd ki légyszives szappannal!

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2026