IP: Szerver elérése: 94.199.178.241:27045
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Miu, Riox  
Strike [Exit]
wolfiiDátum: Csütörtök, 2011.12.29, 21:49 | Üzenet # 1
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 48
Kitüntetések: 3
Hírnév: 3
Állapot: Offline
demo: http://data.hu/get/4565991/strikeexit.dem

RioxDátum: Hétfő, 2012.01.02, 19:17 | Üzenet # 2
Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Láttam ma a szerveren, de nem banoltam rögtön. Valójában nem rángatott és... hát nem tudom, nem tűnt furcsának, azt hiszem ma nem csitelt... DE!

Láttam a szerveren és banolhattam volna! Miu, elsősorban neked írok most, szerinted mi lett volna a helyes? Banoltam volna inkább?

Nos én darab ideig figyeltem aztán kiléptem és megkerestem ezt a témát. Letöltöttem a demót és megnéztem. Sajnos több mint 6 mega! Érdemes az ilyet tömöríteni! Amíg ma exitkét figyeltem feltűnt... ÚJRA FELTŰNT - már sokadszor Osama. Nos a róla készült demót tömörített változatban tettem fel a datára(ezután közlöm egy szomszéd témában): a mérete alig haladja meg a 200 kilót!!! Ici-pici! Megéri tömöríteni!

Szóval, amíg én megnéztem és visszamentem a szerverre eljött a mapváltás ideje. Váltás után terveztem megkérdezni strike-tól, mit szól ehez a demóhoz, de már nem jött a következő pályára...

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

wolfiiDátum: Csütörtök, 2012.01.05, 17:00 | Üzenet # 3
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 48
Kitüntetések: 3
Hírnév: 3
Rendben legközelebb tömöritek.."de remélem nem lesz legközelebb.:)"

MiuDátum: Péntek, 2012.01.06, 15:49 | Üzenet # 4
Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Kitüntetések: 0
Hírnév: 19
Hali, hogyha a szerveren olyan játékos tartózkodik, akiről tudom, hogy valahol valamikor csalt.. pl. "anhilation mamut", tegnap fenn voltam estefelé, és szóltam neki, hogy őt "ismerem", az everpaint szerveren aim speedelt, és figyelmeztettem, hogy amennyiben csal, páros lábbal rúgom ki innen.

Egy másik. A Somika nevű játékos azért kapott destroyt tegnap mert nagyon nem válogatja meg a szavait felém, mások felé nemtudom, egy bizonyos szintű tiszteletet elvárok, úgy mint Ember, Nő, és Szerveradmin felé. Utána visszajött, és kért egy második esélyt. Ekkor bannoltam egy napra, hogy jó, majd holnaptól megkapja. A bann , az függ attól, hogy ki mit csinál és miért kapja, nekem csak annyi az elvárásom a játékosok felé, hogy becsülettel, lelkiismeretükkel csalás nélkül játszanak. Amennyiben ez nem valósul meg, bünti jár és kitiltás a szerverről. Az előző példából, Somikának megmondtam hogy a szememben "nemkívánatos játékos" , és hogyha nem él a 2. esélyével én amint meglátom bannolom a szerverről.

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2026