IP: Szerver elérése: 94.199.178.241:27045
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
A fórum moderátora: Miu, Riox  
Pikacsu
wolfiiDátum: Kedd, 2012.01.10, 13:55 | Üzenet # 16
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 48
Kitüntetések: 3
Hírnév: 3
Állapot: Offline
A rushhatárokat egy haverom meg tudná csinálni kettő darab szeron ő csinálta meg az összes rush határt az összes mapra..ha gondoljátok megkérdezem hogy megcsinálja-e..

PikacsuDátum: Szerda, 2012.01.11, 09:30 | Üzenet # 17
Nagy paraszt
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Riox: Én csak pár példát mondtam ami a legszembetűnőbb, majd ha lesz időm és türelmem, leírom a megfelelő topicba pár gondolatom ezzel kapcsoaltban .

Ja igen, ha már itt vagyok: ma reggel kaptam 1 órás bann-t Bandush-tól azért mert nem csináltam semmit. Rats-on játszottunk (awp rats-on, tudjatok ahol az a helyes kis ufo van az iroasztalon, csak mindenhova ki volt téve a wp) 4-en voltunk, 1 srac velem, K@2 és Bandush elenem. Nem rizsázok tovább, igazából annyi volt a lényeg, hogy megfogott a srác(minden ok nélkül) grabbal és levágott a földre mire én meghaltam, erre írtam neki: "Látod ennyi a szinted te low smile " mire ő: "igen?" és kaotam 1 órás bann-t biggrin Nem azért a 2 forintért de az ilyen embernek enni nem adnék, nem hogy admin jogot... Félretéve a tréfát, én szeretem ezt a szerót szeretek itt játszani, és ezzel nem vagyok egyedül de rengeteg az idióta admin (az vegye magára aki úgy érzi hogy rá gondoltam) nem 1x látom h. ok nélkül vágnak ki embereket és még ragozhatnám de nem fogom. Nekünk playereknek nem gond mert azt mondjuk: Banolnak ok nélkül, szivatnak minket? Oké, nem gáz szerverkeresőbe beírom h. wc3 és kidob 1oo db hasonló szervert. ennyi.

Ha ilyen undorító és buta módon viselkednek olyan emberek akiknek példát kéne mutatniuk, hosszú távon az a szerver rovására fog menni smile

Béke

RioxDátum: Szerda, 2012.01.11, 16:01 | Üzenet # 18
Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Valójában csak azért írok, hogy még egyszer elmondjam: mindig hiba admint jelzőkkel illetni. A szerveren is és a fórumon is. Egész egyszerűen "idióta" és "low" szavak használata nélkül kell elmondanod, amit akarsz! Én értem, hogy te a hangulatodat kívánod ezzel kifejezni, de mégsem ez a módja.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy nem értenélek. Kicsit kétlem ugyan, hogy száz másik war3-as szerver működne jelenleg Magyarországon, de az is nagyon igaz, hogy ez nem szempont, amikor ezt, a mi szerverünket akarjuk jobbá tenni. Ha nem lenne más war3-as szerver akkor is ugyanígy küzdenénk, hogy ez a szerver olyan legyen, amilyennek lennie kell (az én fordításomban: amilyennek a játékos gárda szeretné látni). Az viszont már igenis szempont sz.tem, hogy azért a játékosért, aki itt gyűjti az xp-jét és nem máshol az adminok bizonyos fokig felelőséggel tartoznak!

Bandush admin még új... viszonylag... én a magam részéről még mindig remélem, hogy megérti egy napon, amit feljebb írtam, bár nyilvánvaló, hogy messze nem érzi magáénak a szervert. Éppen csak annyira, mint a kommunista időkben, amikor "minden a népé" volt, amikor tehát semmi sem volt senkié és mindenki mindenhonnan lelkifurdalás nélkül lopott és rombolt. Csak azért említettem, mert mondtad, hogy dolgozol, és elgondoltam, hogy te talán még emlékszel azokra az időkre... De talán mégsem volt jó ötlet...

Na mindegy, zárójel bezárva csak még azt, hogy Stamped admin sem régebbi a szerveren Bandushnál, vele viszont nem voltak ilyen jellegű gondjaim, legalábbis nekem nem s legalábbis eddig nem...
Jut is eszembe Stamped is azt mondta, h. dolgozik... Prolik! :P

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

MiuDátum: Szerda, 2012.01.11, 16:08 | Üzenet # 19
Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Hírnév: 19
" késes mapokon letiltani a gránátot
Jó ötlet! V.hol talán láttam is hogyan kell... "

Egyes kés mapok adnak alapból gránátot.
Amúg pár map a mai nap folyamán törlésre kerül- bizonyos ideig-.

RioxDátum: Szerda, 2012.01.11, 16:11 | Üzenet # 20
Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Én csak egy késes mapon láttam eddig gránátot, az is flash volt s nem HE. Őszintén nem tudom melyik késes mapon található HE gránát! Ott talán a gloves használata is jogos volna...

Szerk.
Eszembe jutott! A most wanted meg v.mi 20_hp. A most wanted-on egyúttal fegyvert is lehet szerezni csak éppen egyáltalán nem könnyen. Ezeken a mapokon talán nem is kellene tiltani a gloves használatát...

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

PikacsuDátum: Csütörtök, 2012.01.12, 09:00 | Üzenet # 21
Nagy paraszt
Üzenetek: 9
Hírnév: 0
Riox: Az admin is csak 1 player, azzal a különbséggel, hogy ha ő csinál valamit őt nem büntetni meg senki smile Ha már a régi (régi?) rendszert hoztad fel az előző hsz-ben, akkor felhozom én is: Erre mondták , hogy mindenki egyenlő, csak van aki egyenlőbb a másiknál...
Tudod, mikor látok egy admint a szerón, kifejezetten örülök neki, mert valamiféle visszatartó erőt ad a sok haxoror ellen stb. én is nyugodtabban játszok. De az, hogy ok nélkül ilyet csinál valaki..áh...hadlyuk is inkább, nem fejtegetem..

Miu: Nyilván nem azokról a késes mapokról beszéltünk, amiken alapból is van gránát (valóban elég kevés ilyenről tudok én is, pláne olyanról ami fut is a szerveren). Én csak egy példát hoztam fel, általában ez a leggyakoribb (talán legsúlyosabb) vétség amit meg lehetne reformálni.

• Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
Keresés:

Copyright MyCorp © 2026