IP: Szerver elérése: 94.199.178.241:27045
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
A fórum moderátora: Miu, Riox  
Pikacsu
wolfiiDátum: Vasárnap, 2012.01.01, 23:43 | Üzenet # 1
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 48
Kitüntetések: 3
Hírnév: 3
Állapot: Offline
Hát ő nem whzott se aimozott se speedezet csak szimplán csalt és nem tudtam melyik fórumba tudnám rakni gondoltam ide jó lesz.Na szóval 35_hp2 mapon folyamatosan granatozot és ki bugolt a mapról amikor volt rá alkalom hátba is késelt..2v1be..
Demo: http://data.hu/get/4573612/pikacsu.dem

PikacsuDátum: Péntek, 2012.01.06, 23:58 | Üzenet # 2
Nagy paraszt
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Köszönöm szépen a bókot drága "barátom" igazán hízelgő, hogy csalónak tartasz és a "Hát ő nem whzott se aimozott se speedezet csak szimplán csalt" hozzászólásodból egyenesen sugárzik az értelem smile
Demo-t amit csináltál nem nézem meg, lusta vagyok, meg hát emlékszem rá én is. Valóban Gránátoztam és szúrtam mindenkit ott ahol értem, de látom előzményt elfelejtettél írni, így hát megteszem helyetted : Volt egy úriember 4 mapon keresztül (tehát 1 órán kersztül) speedhack, aim stb. nem győztem venni a sisakokat , 35hp-ra érve a vérnyomásom finoman szólva is magas volt, szóval szépen felhookoltam a pálya peremére és onnan szortam a jónépet a gránáttal smile A speedes barátunk 1 idő után megunta és volt olyan kedves, hogy elhordta a belét, DE mivel a többi player beált a speedeshez (annak ellenére hogy én és a csapatom 4 map óta könyörögtünk álljunk ki specbe várjuk 1 admint) hogy miután nagy nehezen leszedtük, ők megölhessenek minket(igen wolfi, te is ezek közé tartoztál:), úgy gondoltam viszonzom a kedvességüket és megszorom őket is egy-két HE-vel. Na ennyi lett volna a történet. Amúgy meg nem csalok. Részemről ennyi. Béke smile

MiuDátum: Szombat, 2012.01.07, 20:44 | Üzenet # 3
Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Hírnév: 19
Hát már ezerszer elmondtam hogy én ts3on szinte mindig fenn vagyok. ok tegnap pont nem, de amúgy mindig. telepítsétek gyertek fel, szóljatok!
nem tudom már többször elmondani..

PikacsuDátum: Vasárnap, 2012.01.08, 10:52 | Üzenet # 4
Nagy paraszt
Kifejezetten örülök neki, hogy elmondtad ezer egyedszerre mert erről én idáig még nem hallottam. Akkor innentől kezdve, ha hasonlóval találkozok mindenképpen szolok majd TS-en, köszi az infót smile Béke

RioxDátum: Vasárnap, 2012.01.08, 16:39 | Üzenet # 5
Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Kitüntetések: 7
Hírnév: 5
Nno ettől bennem is felmerült, hogy elérhetőbbé kéne tegyem az msn valamint a Y!M azonosítóimat, lám, akit érdekel nem találja meg! Még ha kint is vannak az adatlapomon. (Ma mondjuk rámírt Booz egy csíter ügyben, de ő régi admin társam egy másik szerverről. Az újak nem találnak meg. :S )

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

PikacsuDátum: Vasárnap, 2012.01.08, 16:53 | Üzenet # 6
Nagy paraszt
Nem tudom hova írjam, mivel velem kapcsolatos ide tűnt a legmegfelelőbbnek:
Éppen most bannoltak (MIU) valami kés maprol azzal a címszóval, hogy : "Kés mappon nincs gránat"
Nyilván (legalábbis öszintén remélem) nem tartós időre kaptam a bann-t, de ezúton üzenem: NEM (én) gránátoztam smile
Nem akarok senkit sem kioktatni, pláne nem 1 admint, nem az én reszortom meg jogom sincs hozzá de mielött valamiért bannolna egy admin(pl a mostani esetben gránát) érdemes lenne legalább a konzolt visszanézni, hogy valóban eldobtam-e azt a HE-t nem pedig egy kisgyerek árulkodását kézpénznek tekinteni (Igen wolfi, rád gondolok gondolom arról nem árulkodtál, hogy map eleje óta bugolsz és felhookolsz a pálya tetejére, sőt gondolom az admin sem csinált ezért veled semmit. Ez uton is üzenem neked mielőtt mást vádolsz meg bármivel is a saját házad táján söprögess:)
Béke.

OFF: Riox nem néztem még, szóval nem tudom, de ha steames vagy, vegyél fel barátlistába smile

RioxDátum: Vasárnap, 2012.01.08, 17:17 | Üzenet # 7
Admin
Nem, nem vagyok Steames, de feltüntettem az elérhetőségeimet - az adatlapomon, illetve most már h.sz-em is van róla. smile

Késes pályán nem erőst szokott izgatni a map bug-olás ugyanis nem lehet visszaélni vele. (Max. beteleportálom adminnal a pályára, ha nagyon kiszerencsétlenkedte magát és nem ura visszajönni.) A gloves azaz a gránát használata azonban teljesen más kérdés!

Fura, hogy wolfi beárul ártatlan embert, nem természete...

Ha legközelebb ban, azaz unban ügyben írnál te v. más: itt az erre kijelölt téma. Ugyancsak elmondanám, hogy hasznos lenne megemlíteni nem csak a ban okát, hanem az admint is, aki adta valamint az IP címedet illetve a Steam ID-det. Ugyanis ha ezek most meglennének (a te esetedben az utóbbi kéne, ha jól értettem) szóval azesetben akár rögtön is unbanolhatnálak.

Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.

PikacsuDátum: Hétfő, 2012.01.09, 09:07 | Üzenet # 8
Nagy paraszt
Nem kenyerem az ellenségeskedés se a hétköznapokba se játékba, csak a szitubol (és ha megnézzük magából ennek a topicnak a nevéből és témájából) elég gyanús volt nekem , hogy wolfi volt a ludas. Nyilván ha nem ő volt ez úton is fogadja sűrű bocsánatkérésem smile

Riox, én meg úgy vagyok vele, hogy amit nem szabad az nem szabad és pont. Hidd el elég kellemetlen tud lenni egy késes mapon a bugolás is (hátbateleportál+egyből hátbakés 2 vs1-es szitukat már fel sem veszem rendszeres ahogy megfigyeltem, nem tudok ellene mit csinálni sajnos..megszoktam:(. ) Pláne ha nincs fent admin. De tudod mikor 15 perces egy pálya és pl késmapon köridő sincsen elég kellemetlen tud lenni, hogy spectatorbol vagy deadcamból nézed ahogy az utolsó 2 player szerencsétlenkedik, mert az egyik bebugolt és nem hajlandó valahonnan kijönni, a másik meg nem feltétlen olyan tapasztalt h. tudja mi a teendő és ott ugrál ösze vissza és várja h. kijöjjön az adot bugbol a másik.. És persze ilyenkor X ember ott ül othon a gép elött és várja hogy szerencsétlenek kezdjenek már valamit mert ő meg játszana tovább. És sajna nincs mindig admin a szerveren, hogy begrabolja, visszateleportálja stb. a pályára az illetőt.
Amit kiakartam hozni ebből az egészből az az: Tessék mindenkinek minden szabályt betartani, mert mindenki játszani jön fel, nem pedig idegeskedni. Néha persze belefér mindenki részéről 1-2 turpisság, de ne váljon rendszeressé smile

Steam ID-met szándékosan nem írtam (igen én is tisztában vagyok vele , hogy az unbannhoz elengedhetetlen) mert valószínűnek tartottam, hogy nem huzamosabb időre kaptam a bann-t. Engem nem is az zavart , hogy bannoltak hanem az hogy nem éreztem jogosnak .
Na de reggel 8 óra van húzok is a melóba smile Béke ! smile

RioxDátum: Hétfő, 2012.01.09, 10:29 | Üzenet # 9
Admin
Quote (Pikacsu)
mindenki játszani jön fel, nem pedig idegeskedni
Ismerős helyzet... sajnos lassan már csak emlékezetből. sad

Quote (Pikacsu)
belefér 1-2 turpisság, de ne váljon rendszeressé
Saját belátásom szerint ez így nem működik. Aki elkezd "turpiákolni" nem áll meg amíg le nem állítják. sad Mert nincs érdekében. Ja hogy becsület v. fair play stb. ... Tudod mit mondanak erre! "Le*arom". Ez az attitűd.

Oda akarok kilyukadni, hogy vannak jónéhányan, akik úgysem fogják betartani a szabályokat, amíg admin a pályán be nem tartattja velük. Csak egy példa. Crazyjump. V.melyik "ifjú" vinnyog, hogy lelőtték lent. A másik persze rávágja, mint az oviban: "neeem tudtaaam". Dehogynem tudta! Nem először volt sem a szerveren sem crazyjump pályán! Dehát otthon anyucival megszokta, hogy ez a szivatás működik. Kövi pálya AK-Colt: gloves-szal kezd. Egyértelmű. Kövin pedig (headshot volt v. mi, erre már nem emlékszem) rögtön rush-sal, hogy rátegyen még egy lapáttal azok számára, akiknek eddig nem lett volna amúgy is elég világos a helyzet!

Na most mi következik ebből? Gőzöm sincs, hogyan lehetne az ilyen majmok ellenére biztosítani a játékot a pályán, amikor éppen nincs fent admin.

Az első tippem aktív ÉS MEGBÍZHATÓ admin gárda lenne, valós idejű elérésekkel arra az esetre, ha épp egyik sincs fent. Sajnos ezt csak fél szájjal merem említeni, mert vannak új adminok, akik nem törődnek azzal, amit eddig itt megpróbáltunk kiépíteni. Még csak nem is válaszolnak az embernek, még nekem sem: magyarán le se szarnak ha kérdezem őket, de a játékosokat fenyegetik, bazmegolják és a pályákat hipp-hupp váltogatják mintha csak az édesapjuk tanyáján lennének... Nos őket a magam részéről nem is erőst bíztatnám intenzívebb aktivitásra... Talán megbocsájtjátok nekem.

Mit is kell ilyenkor mondani? Karácsony? Szeretet? Ja nem, megvan: Béke! :P

wolfii0122Dátum: Hétfő, 2012.01.09, 19:20 | Üzenet # 10
Kis paraszt
Üzenetek: 1
Kedves Pikacsu.
Elég rossz az emlékezeted mert én pont hogy a csiter ellen álltam..még mindig emlékszek rá hogy az ultimate-mel öltem meg a cheatert mer szinte semmit se tudott a war3ft-röl és azért nem volt sose necklaceja és már rég lelépett és te akkor kezdtél el gránátozni és stb..és, még annyit szeretnék mondani hogy én nem akartalak demora felvenni se fórumra kirakni de a csapat társaim és még a te csapattársaid is kérték hogy vegyem fel és rakjam ki a fórumra..és, ezt még a Rioxnak is mondtam MSN-en.
Csak ennyit akartam elmondani.

wolfiiDátum: Hétfő, 2012.01.09, 19:31 | Üzenet # 11
Az előző üzenetet én küldtem csak véletlen a új profilomba léptem..

Hozzáadva (2012.01.09, 19:31)
---------------------------------------------
Ja és még annyit hozzá szeretnék fűzni hogy a csiteről is csináltam demot csak a 35_hp2 előtti mapon.."Hahahaha" a neve...

Az üzenetet módosította: wolfii - Hétfő, 2012.01.09, 19:33

PikacsuDátum: Hétfő, 2012.01.09, 20:19 | Üzenet # 12
Nagy paraszt
Riox: A "túrpákodással" kapcsolatban félreértettél. Arra gondoltam, hogy egy alapvetően normális fair játékos csinál valamit ami nem feltétlen szabályos ,de mondjuk az addot közegben (bárátja ellen ismerőse ellen/ akik értik a viccet) elkövet valamit belefér. vicces biggrin Én erre gondoltam smile
Amúgy 120%-ban egyet értek veled mindenben!!!

Esetleg annyit még hozzáfűznék, hogy az "ilyen majmok ellen" egy kis szerver cfg-vel lehetne talán védekezni ( gondolok ezalatt pl:késes mapokon letiltani a gránátot, különböző taktik mapokon rushatár beállítása, vagy különböző fun/taktik mapokon az only knife beállítása gondolok itt pl. awp indiára vagy deagle-on a hidon és még sorolhatnám) szerintem ezzel lehetne a legegyszerübben az ilyen inkompetens degenerált utolsó tudatlan bunkó senkiházik vagy ahogy te fogalmaztál "az ilyen majmok" ellen védekezni.

Wolf:i Szerintem maradhatunk annyiban, hogy te is rengeteg mindent megcsináltál(és csinálsz a mai napig) én mégsem nyitottam rólad topicot, főleg nem csalóztalak le alaptalanúl. Már írtam leírom azért még1x : mindenki a saját háza tájékán sepregessen. Mások kértek meg rá? Nos én meg a fogadatlan prokátorokból nem kérek köszönöm. Remélem azért nincs harag (részemről legalábbis nincs)

Béke

MiuDátum: Hétfő, 2012.01.09, 22:50 | Üzenet # 13
Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Hírnév: 19
wolfii aranyos ahogy írod.. de téged is kiraktalak, mert "akkor énis gránátozok" alapelven működtél. szóval maradj csak csöndben.
pikacsu. ok lehet h te nem. de akkor sokan voltak. ok elszúrtam. de cselekednem kellett. 10perc meg nem a világ vége.

wolfiiDátum: Hétfő, 2012.01.09, 22:54 | Üzenet # 14
Pikacsu: Én is úgy vagyok vele hogy felejtsük el ezt és bocsánatot is kérek érte meg hát nem is akarok senkivel se haragban lenni a szerveren..

RioxDátum: Hétfő, 2012.01.09, 23:18 | Üzenet # 15
Admin
Quote (Pikacsu)
késes mapokon letiltani a gránátot
Jó ötlet! V.hol talán láttam is hogyan kell...

Arra is van mód s már gondoltam is rá, h. egyes kicsi pályákon, ahol amúgy létezik gránát, mint pl. a jiangxin-on v. a snow-on kikapcsolnám az ork gránátot. Nem hiszem, hogy ez magyarázatra szorulna.

Quote (Pikacsu)
rushatár beállítása
Ez is jó... lenne, de egyrészt még sosem csináltam ilyet, másrészt sok mapra kéne ám megcsinálni! Végül pedig akkor is akadnának okosok, akik keresztül teleportálnának rajta v. v.mi más bugot találnának benne és ettől feljogosítva tekintenék magukat... Képzeld, ilyen vitám is volt már! Persze ettől még mindig érdemes lenne ezt megcsinálni.

Quote (Pikacsu)
only knife beállítása pl. awp indián vagy deagle-on a hidon
Erre nincs ötletem... Sz.tem az ilyet csak egy külön pluginnal lehetne megoldani, de nem tudom melyikkel s ha tudnám is... vitatható, hogy egészséges-e még több plugint felpakolni a szerverre...

• Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Keresés:

Copyright MyCorp © 2026