|
november.ST (server by synhosting)
|
|
| Miu | Dátum: Csütörtök, 2011.11.17, 15:27 | Üzenet # 1 |
 Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
Állapot: Offline
| Beyoncé feat. Pitbull-Irreplaceble (spanish version) Lady Gaga ft. Beyoncé- Telephone Kanye West- Hearthless D.H.S vs. brahms- house of los chicanos David Guetta ft Usher- without you Depresszió- Közeli helyeken (bikini cover) Depresszió- Nem akarok elszakadni Duck Sauce- Big bad wolf Jay Jay- Let the music ply 2009 (belmond &parker rmx) Lady Gaga ft Marilyn Manson- Lovegame chew fu remix LMFAO- Sexy and I know it Marilyn Manson- Sweet Dreams Michael Jackson- Beat it (electro house rmx) Maroon5 ft. Christina Aguilera- Moves like Jagger Paul Kalkbrenner - Mad world Piramis- Ha volna két életem Punnany Massif- Elfogyni az ölelésben (km. Takáts Eszter) Rev Theory- Hell Yeah (Blue mountain state opening) Skrillex- Twin Atlantic Susogós Mackók- Leálltam a mézzel Kevin Rudolf ft. Lil Wayne- Let it rock Spencer & Hill- Yeah, Yeah,Yeah The cube guys ft Landmark- no puedo controlar Landi- Senki (brash vs joeker rmx) yolanda Be Cool Dcup- we no speak americano Lion King- Hakuna Matata Hohohohorgász TV Maci Adele- Rolling in the Deep (tom buster & kidzoy rmx) Alexandra Stan- Get back Anya Marina- Whatever you like
|
| |
|
|
| wolfii | Dátum: Péntek, 2011.11.18, 23:27 | Üzenet # 2 |
 Ló
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 48
| Duck Sauce- Big bad wolf Ez a e legjobb.!:D
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 23:48 | Üzenet # 3 |
 Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
| Még mindig nem tértem magamhoz a Big Bad Wolf-odtól. Megnéítem Youtube-on. Gusztustalan. Tudod mi jutott eszembe róla? A Hülyék Paradicsoma. A film.
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
|
| |
|
|
| Miu | Dátum: Hétfő, 2011.11.21, 03:33 | Üzenet # 4 |
 Főadmin :P
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 61
| Ismerem a filmet. Tudom h gusztustalan a big bad.. de mókás XDXD...
|
| |
|
|
| wolfii | Dátum: Szerda, 2011.11.23, 20:41 | Üzenet # 5 |
 Ló
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 48
| Nekem nagyon bejön mindig mosolyt csal az arcomra játék közzbe.:DD
|
| |