|
A Chameleon faj jövője
|
|
|
|
|
| Riox | Dátum: Péntek, 2012.01.27, 20:24 | Üzenet # 1 |
 Admin
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 117
Állapot: Offline
| Ebben a War3FT modban, ami a szerveren fut a Chameleon faj tetszés szerint beállítható. Ahogyan eddig futott ismeritek: Unholy Aura, Invisibility, Equipment Reincarnation s az ultimate: Chain Lighting. Akinek már ez is idegen, leírás található a főoldalon vagy itt.
A lehetőségek:
1. "A" azaz "Riox" konfigolási javaslat: Impale (fellöki az ellenfelet a levegőbe), Siphon Mana (lop az ellenfele pénzéből), Blink (hatástalanítja az ellenfelei ultimate-jeit), Ultimate - Locust Swarm (Sáskajaj) 2. "B" azaz "^_^" konfigolási javaslat: Vampiric Aura (az ellenfélre bevitt sebzés egy részét visszatölti magába), Equipment Reincarnation (köv. körben visszakapja felszerelését), Unholy Aura (gyorsabban fut), Ultimate - Locust Swarm (Sáskajaj) 3. "C" azaz "petii" konfigolási javaslat: Critikal Strike (a golyó néha a többszörösét sebzi), Trueshot Aura (nagyobb sebzés, minden találatnál), Healing Wave (gyógyítja saját magát és a közelben lévő csapattársait), Ultimate - Vengeance (újraéled 50 HP-val) 4. Maradjon a Chameleon a régi, tehát fusson tovább ugyanígy, változtatás nélkül. 5. Kapjon a Chameleon minden játék körben új, véletlenszerű képességeket. Egyébként ez az alapbeállítás is, ha nem konfigoltunk volna rajta most is így működne. 6. Kapcsoljuk ki teljesen a 9. Chameleon fajt. 7. Nem tudom, nem vagyok idevalósi. 8. Nem érdekel. 9. Más lehetőséget szeretnék és a hozzászólásomban konkrétan meg is jelölöm, mit. 3 skillt kérünk és egy ultimate-et.
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
|
| |
|
|
| wolfii | Dátum: Szombat, 2012.02.04, 16:54 | Üzenet # 2 |
 Ló
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 48
| Blink(Hatástalanítja az ellenfél ultimatejét.) Unholy Aura(gyorsaban fut) Amulet(nem lehet hallani a futását) és az ultimateja a sáskák igy nem lenne jobb?
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Szombat, 2012.02.04, 21:29 | Üzenet # 3 |
 Admin
| Szimpi ajánlat, de ezt nem lehet megcsinálni. Na? Tíz pontos kérdés. Ki tudja, hogy miért? . . . . . . . . . .
Mert az amu nem képesség! Egyik fajnak sincs ilyen képessége. Az amu egy vásárolható item a shopmenu2-ből, de kizárólag onnan lehet megszerezni: nincs faj, aminek ez veleszületett képessége volna.
Talán nem hinnéd, de gyermeki szívem van! Komolyan! Egy befőttesüvegben tartom az íróasztalomon.
|
| |
|
|
| wolfii | Dátum: Szombat, 2012.02.04, 22:18 | Üzenet # 4 |
 Ló
Üzenetek: 48
| Valahogy biztos be lehet configolni..
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Szombat, 2012.02.11, 08:19 | Üzenet # 5 |
 Admin
| Feltöltöttem neked a doksi fájlt egyenesen a War3FT konfigjából. Így könyebben megérted. Ezek a mod által biztosított lehetőségek. A shopemenu itemek nincsenek benne: kizárólag a fajok képességeit lehet keverni, de azokat tetszés szerint.
Elvileg a mod forráskódja nyilvános, bárki letöltheti és házilag barkácsolhat rajta. Ha tehát találsz v.kit, aki érti a nylevezetet - v.mi script nyelv azt hiszem - és van olyan kedves és átnézni neked s újra írja a cham konfig részét, akkor igen: Quote (wolfii) valahogy biztos be lehet configolni.
Addig viszont ez van, ezzel masírozunk.
|
| |
|
|
| Lazar | Dátum: Szombat, 2012.02.18, 21:04 | Üzenet # 6 |
|
Kis paraszt
Üzenetek: 2
| Szerintem az lenne a legjobb amit több szerveren is láttam h mindenki azt rak be skilleknek amir akar. Nem tudom h csinálták meg ott én egy cseppet se értek hozzá de biztos meg lehet oldani valahogy.
|
| |
|
|
| Riox | Dátum: Hétfő, 2012.02.20, 09:44 | Üzenet # 7 |
 Admin
| Azt hiszem, te az UWC3-at láttad v.hol. Nemtomhány kismillió szintje van és valóban egy zsáknyi skillből lehet találomra válogatni. Sosem tűrtem azt a modot és nem is tudom ajánlani egy szervernek sem. Egyrészt túl bonyolult, másrészt túl kevés köze van már a CS-hez s végül, ami a legfontosabb: a sok szint miatt az újak írtó hülye hátrányban vannak a veteránokkal szemben. Csak arra jók a pályán, hogy legyen mire vadászniuk a nagyoknak.
Egy "apró" érdekesség: nem láttam UWC3 szervert, ami sokáig fennállt volna sem olyat, amin egyszerre 5-6 embernél többet láttam volna. Igaz, hogy mostanában már nem erősen vizsgálgatom az UWC3 szervereket...
|
| |
|
|
| Lazar | Dátum: Péntek, 2012.02.24, 19:32 | Üzenet # 8 |
|
Kis paraszt
Üzenetek: 2
| Hát nem tudom már milyen volt az a szerver de én ugy emlékszem mintha ugyan ilyen lett volna csak a chameleon volt ilyen amit mondtam de mind1. Akkor:Vampiric Aura,Evasion,Trueshot Aura,Big Bad Voodoo ha vkijól játszik vele megölhetetlen és ultival egyedül és lehozol több embert egyszerre. Invisibility,Devotion Aura,Healing Wave,Big Bad Voodoo ez egy kempelős combó lenne ha kiszúrnak akkor ott van az ulti megölöd aztán mászol vissza a kis lyukadba és kempelhetsz tovább ha lement a hp-d akkor meg ott van a hp regen (nekem nem tetszene mert utálok kempelni és azt a rush hálot se szeretem) Nekem ami volt az tetszett de igazából én csak trollkodtam vele h cloak és amulet és akkor hátba kés meg shotival közelről mindenkit szóval nekem tetszene a Equipment Reincarnation helyett a Blink és akkor nem halnék meg egy undead-tól meg az ulti helyett egy Big Bad Voodoo de szerintem ez csak nekem tetszene
|
| |
|
|